DHL tweede in de Stad Delft Bokaal

13 augustus 22:30  Na winst op Aristion"80 en een gelijkspel tegen Concordia was het het sv DHL die de finale mocht gaan spelen tegen Wippolder. meer »

DHL door in de Stad Delft Bokaal

10 augustus 13:45  Zaterdag 13 augustus mogen de zes overgebleven teams het tegen elkaar opnemen tijdens de finaledag, georganiseerd door sv DHL en dsv Concordia.meer »

Programma Stad Delft Bokaal

7 augustus 9:45  Een overzicht van de te spelen wedstrijden op dinsdag 9 augustus bij sv DHL en dsv Concordia. In de krant van zondag 7-8 verscheen een paginagroot artikel over de organiserende clubs Concordia en sv DHL.meer »

Update: Belangrijke data vanuit KNVB

3 augustus 13:15  In een eerder bericht is melding gemaakt van publicaties van indelingen en programma’s op 26 en 27 augustus a.s.meer »

Trainingsschema seizoen 22/23

16 juli 14:00  We kijken nu al uit naar het nieuwe seizoen! Het schema is onder voorbehoud, er kunnen nog kleine wijzigingen volgen. Lees ook even hoe we de komende tijd met de trainingen omgaan.meer »

Poule indeling DHL 1 bekend

8 juli 13:00  3de klasse cmeer »

Dubbele transfer voor Niels v Duinen

7 juli 20:30  Niels keert na een aantal seizoenen weer terug naar Oliveo en heeft op zakelijk gebied een hele bijzondere stap gemaakt.meer »

Verslag weekend Walibi JO15

3 juli 18:45  De mannen van de JO15 hebben in Mei deelgenomen aan De Walibi Cup. Een teamweekend waarbij je 1 dag een toernooi speelt en 1 dag het pretpark Walibi bezoekt en daarnaast op vakantiepark Walibi Village verblijft. Super stoer natuurlijk!meer »

Reanimatie & AED weer op de kaart

26 juni 19:15  Onder deskundige leiding van Michel van der Heijden namen 12 DHL'ers deel aan een cursusavond om in zo in het bezit te komen van het Basic Live Support certificaat.meer »