DHL thuis toernooi - sv-dhl

DHL thuis toernooi

DHL thuis toernooi

images.png

VOORWOORD 

Wij zijn verheugd om ons thuistoernooi voor de jeugd weer te mogen organiseren en u te kunnen ontvangen op ons sportpark. Sportvereniging De Hollandse Leeuw bestaat sinds 1915 en is een club met ruim 750 leden waar prestatie & plezier nog steeds hand in hand gaan. Ons complex beschikt inmiddels over 3 kunstgrasvelden, waaronder een half pupillenveld.

Hieronder leest u de belangrijkste toernooi informatie digitaal en de link naar de app Tournify waar u de speelschemas, en op de toernooidag zelf de uitslagen en overige informatie, kunt inzien.

Teams melden zich bij aankomst bij ons toernooi-secretariaat. Ga hiervoor naar de hoofdingang van het clubgebouw. De toernooicommissie is in de afgelopen maanden druk doende geweest alles zo goed mogelijk voor te bereiden. Uiteraard kunnen er onvoorziene zaken optreden. Is dat het geval, aarzel niet en licht de toernooileiding in. 

Laten we ons allemaal inzetten dat het toernooi op een leuke en sportieve wijze verloopt, zodat spelers, leiding en toeschouwers naast hopelijk mooi weer, spannende maar vooral ook sportieve voetbalwedstrijden te zien krijgen!

Toernooicommissie sv DHL


Programma overzicht in Tournify
Alle informatie rond de wedstrijden op 8 en 10 april kunt u vinden via Tournify. Ook de uitslagen zullen hierin worden bijgehouden.
Scan de QR code of gebruik de volgende link:  https://www.tournify.nl/live/sv-dhl/

IMG-20230312-WA0000.jpg

Bekijk hier het schema voor de bardiensten op 8 en 10 april: Bardiensten DHL teams


Route en parkeren

De thuisbasis van onze vereniging is het sportpark Brasserskade. Parkeren kan over de gehele Brasserskade op de aangegeven parkeerplekken. Binnen de hekken is er een stalling voor fietsen en brommers. 


1_2.png


Kom met de fiets!
Aan onze eigen spelers en ouders vragen wij om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Eigen vervoer

Met de auto komende vanaf de A13 de afslag Delft-Noord nemen en de borden volgen richting Sportpark Bras. Na ongeveer 500 meter ligt de accommodatie van DHL aan de rechterkant van de weg. 

Openbaar vervoer
Bus 60 vanaf halte Brasserskade, ongeveer 3 min. lopen
Tram 1 vanaf halte Brasserskade, ongeveer 20 min. lopen
Tram 15 vanaf halte Plesmanlaan, ongeveer 20 min. lopen
Tram 19 vanaf halte Anthony Fokkersingel ongeveer 9 min. lopen


Plattegrond

Screenshot_2022-03-28_12.18.32_PM.png


Algemene info
 • U wordt dringend verzocht om tenminste een half uur voor aanvang van de eerste wedstrijd met uw team(s) aanwezig te zijn en zich te melden bij de toernooi secretariaat, voor onze hoofdingang (bij slecht weer binnen).
 • Vanwege de grote hoeveelheid teams worden er GEEN sleutels van de kleedkamers uitgereikt. De kleedkamers zijn vrij toegankelijk om zich voor en na het toernooi om te kleden. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer.
 • sv DHL aanvaardt geen aansprakelijkheid voor vermissing of schade  geleden voor, tijdens of na het toernooi. Schade veroorzaakt door deelnemers zal in rekening worden gebracht. 
 • Iedereen wordt verzocht de kleedkamer schoon achter te laten. Wij verzoeken u afval te deponeren in de daarvoor bestemde afvalemmers. Laat geen rommel achter op en rond het veld. 
 • Glazen en flessen mogen vanuit de kantine niet mee naar buiten genomen worden. 
 • Vanwege het karakter van deze dag, gericht op onze jeugd, willen we verzoeken om op ons complex niet te roken.
 • Voor de kantine is EHBO aanwezig.


 Toernooiregels

 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van de KNVB. 
 2. De wedstrijden staan onder leiding van door DHL aangestelde scheidsrechters. De beslissing van de scheidsrechter is bindend. De wedstrijden beginnen en eindigen met een centraal fluitsignaal. 
 3. Alle verenigingen dienen zich een half uur voor hun eerste wedstrijd te melden bij het toernooisecretariaat, waarbij een opgave dient te worden gedaan met hoeveel spelers het team is. 
 4. Alle teams dienen tijdig op het veld aanwezig te zijn. Indien het tijdstip met meer dan 5 minuten wordt overschreden, wordt er een 3-0 nederlaag genoteerd voor het te late team. 
 5. Voor een speler die een waarschuwing krijgt (gele kaart) volgt een 5 minuten straf. Een speler die een directe rode kaart krijgt, is van verdere deelname aan het toernooi uitgesloten.
 6. Eindigen twee of meer teams in de poule gelijk, dan beslist het doelsaldo; daarna beslist het aantal gescoorde doelpunten; tenslotte de uitslag van de onderlinge wedstrijd. Indien hierna nog geen beslissing is gevallen, worden er door vijf spelers strafschoppen genomen. Blijft de stand gelijk dan volgen strafschoppen totdat er een beslissing is gevallen. 
 7. sv DHL speelt in een wit shirt met groene broek. Als er verenigingen zijn met dezelfde shirts, dan zijn er hesjes aanwezig. 
 8. De eerstgenoemde vereniging in het programma begint de wedstrijd en dient ook te spelen met de hesjes. Het andere team kiest de speelhelft. 
 9. De toernooileiding noch s.v. DHL is aansprakelijk voor schade of letsel welke aan spelers worden toegebracht. Evenmin voor beschadiging c.q.vermissing van eigendommen. 
 10. In gevallen waarin dit reglement niet voorziet beslist de toernooileiding van sv DHL. 
 11. Speeltijden: 1 maal 20 minuten. 
 12. Prijsuitreikingen vinden plaats voor de kantine omstreeks 30 minuten na de laatste wedstrijd.
 13. We verzoeken het publiek om achter de hekken te blijven

Contact met sv DHL

Op toernooi-dagen kan er contact worden verkregen met de toernooicommissie op telefoonnummer: 06-11320686 of 06-12524752.

Mailt u bij vragen vooraf met toernooien@svdhl.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!