Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Korting op de contributie

Korting op de contributie

Korting op het lidmaatschap van sv DHL? Lees hieronder de mogelijkheden.

Delftpas of Rotterdampas

Als je in bezit bent van een geldige Delft of Rotterdampas dan krijg je € 25,00 (voor een volledig jaar) korting op het lidmaatschap van sv DHL. Voor het aanvraagformulier, klik hier. De Delftpas is geldig van 1 maart 2021 tot 28 februari 2022 in het daarop volgende jaar. De korting geldt voor het seizoen waarin de pas afloopt, dus als je een pas hebt voor 1 maart 2021 tot 28 februari 2022 dan geldt de korting voor het seizoen 2021 – 2022. De korting wordt alleen uitbetaald indien aan alle contributie verplichtingen voor dat seizoen is voldaan. Lees meer over de Delftpas

Jeugdsportfonds

Dit fonds geeft een bijdrage in de kosten voor sport voor kinderen uit gezinnen met een lager inkomen. Het initiatief voor een bijdrage uit het jeugdsportfonds ligt bij de ouder(s) of verzorger(s). Een intermediar kan een aanvraag indienen, het geld gaat naar de club. Lees hier hoe het werkt.

Ooievaarspas en Stichting Leergeld te Den Haag

Voor nadere informatie over de aanvraag van de Ooievaarspas welke alleen verkrijgbaar is indien je bent ingeschreven in gemeente ’s-Gravenhage, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg zie hiervoor www.ooievaarspas.nl
Ben je in bezit van een geldige Ooievaarspas meld dit dan bij penningmeester Robert Overgaag (
bestuur@sv-dhl.nl) . Aan het begin van elk voetbalseizoen wordt je via het bij ons bekende mailadres opgeroepen om de geldige Ooievaarspas te laten scannen zodat de korting op de contributie en de kledingbijdrage kan worden toegepast.

Als vereniging zijn wij ook nog aangesloten bij stichting Leergeld in Den Haag waar u mogelijk ook in aanmerking kunt komen voor vergoeding van voetbalschoenen, scheenbeschermers, trainingspak etc. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!