Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

DHL terug in Delftse Beloftencompetitie

DHL terug in Delftse Beloftencompetitie

26 september 2021 16:45


De Delftse Beloften competitie wordt georganiseerd om JO19 (en eventueel, JO18 en JO17) jeugdspelers uit de Delftse regio (extra) ervaring op te laten doen in het samen spelen met (jonge senior) clubgenoten om zodoende de overstap naar het seniorenvoetbal te vergemakkelijken.

Op dinsdag 28 september start de eerste speelronde van de 37e editie van de DSW RODI Media/ Delftse Beloftencompetitie. Vijftien verenigingen uit Delft en omstreken hebben zich aangemeld.

Ten opzichte van het vorige seizoen heeft een drietal verenigingen te kennen gegeven niet meer deel te willen nemen aan deze competitie. Terug van weg geweest zijn Full Speed en DHL. De vijftien deelnemende verenigingen zijn verdeeld over drie poules. De nummers één van elke poule en de beste nummer twee spelen in het voorjaar van 2022 de halve finalewedstrijden. De winnaars van de halve finaleduels spelen op een neutraal terrein eind mei of begin juni de finale.

Poule-indeling

De poule-indeling ziet er als volgt uit:
Poule A: DHL, sv Honselersdijk, Schipluiden, SEP en Wippolder;
Poule B: DWO, DVC, RKDEO, Verburch en Vitesse Delft;
Poule C: DHC, Concordia, Full Speed, OLIVEO en Vredenburch.

👉 Bekijk alle wedstijddetails op deze pagina

De volgende speelronden zijn op 26 en 27 oktober, 23 en 24 november, 14 en 15 december en 25 en 26 januari 2022. De wedstrijden staan onder leiding van de volgende KNVB scheidsrechters: René Bloot, Sedat Bugdaci, Mike van Dam, David van Dis, Ruben de Groot, Guus Heemskerk, Jay van der Heiden, Wim van Horssen, Sietze van Meeuwen,  Walter van der Stap, Louis van der Weijde en Martin van der Zwan.

Bron: Haaglanden voetbal
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!