corona maatregelen bij sv DHL

Beste bezoeker, welkom bij sv DHL

Ons terrein is weer voor iedereen toegankelijk tot uiterlijk 22.00 uur.

Kleedkamers en toiletten zijn open

• Sporters en bezoekers van 18+ moeten een geldig Corona Toegangs Bewijs kunnen tonen.
  • Iedereen vanaf 13 jaar draagt binnen een mondkapje.

Let op: ivm de hoge besmettingen; bescherm jezelf en je teamgenoten. Draag in de kleedkamer een mondkapje en maak het gebruik niet langer dan noodzakelijk. Houd zoveel mogelijk afstand.

Kantine is open
  • Iedereen vanaf 13 jaar draagt een mondkapje, alleen als je zit mag deze af.
  • Wanneer je in de kantine wilt verblijven / zitten  moet je een geldig CTB kunnen tonen.
  • Bestellingen doe je aan de bar, achter het spatscherm, met een mondkapje op.

Afstand houden
Volwassenen houden overal afstand van elkaar, lukt dit niet dan draag je een mondkapje. Ook op de tribune en langs de lijn; houd afstand.

Wij doen als vereniging een beroep op al onze leden en bezoekers om zelf ook hun verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van de regels en roepen iedereen op om het de vrijwilligers van de club niet onnodig moeilijker te maken dan het al is.

Bij vragen verwijzen wij naar de
veel gestelde vragen van de NOC-NSF

Bestuur sv DHL

bestuur@svdhl.nl