corona maatregelen bij sv DHL

Coronatoegangsbewijs voor horeca per 25 september 2021

Binnen onze vereniging proberen wij zo goed mogelijk de nieuwe coronamaatregelen te implementeren die zijn vastgesteld in het protocol verantwoord sporten. Het opvolgen van deze maatregelen is iets dat we met z’n allen moeten zien te verwezenlijken.

Wij beseffen heel goed dat er weinig animo en ruimte is onder onze vrijwilligers om de nodige controlewerkzaamheden te verrichten. Mede daarom vraagt het bestuur de medewerking van u allen om de volgende maatregelen zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

In de kantine komt een kleiner en afgebakend zitgedeelte. Indien er binnen dit zitgedeelte wordt geconsumeerd dan is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Er wordt (kan) door het bestuur of door een door het bestuur herkenbaar aangewezen vrijwilliger (worden) gecontroleerd of er een geldig coronatoegangsbewijs aanwezig is. Voor het overige gedeelte van de kantine en de terrassen gelden de volgende regels:

Geen coronatoegangsbewijs is nodig

• bij het gebruik van terrassen buiten en het afhalen van eten en drinken
  • bij het nuttigen van afgehaald eten en drinken buiten het afgescheiden horeca gedeelte

Alle genoemde maatregelen gelden voor personen van 13 jaar en ouder.

De anderhalve meter maatregel vervalt hiermee.

Vragen? Check de faq of neem contact op.

Het bestuur.