corona maatregelen bij sv DHL

Het kabinet heeft bekend gemaakt per 26 juni de volgende stappen in het heropeningsplan te zetten. Voor de sport betekent dit onder andere dat wedstrijden vanaf 26 juni voor iedereen zijn toegestaan en dat publiek bij amateurwedstrijden en -trainingen weer welkom is, met inachtneming van de anderhalve meter afstand.

Sportlocaties mogen per 26 juni weer honderd procent van hun capaciteit op anderhalve meter afstand gebruiken en niemand hoeft tijdens het sporten onderling afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat.

Sportkantines en evenementen
Voor sportkantines gelden weer reguliere openingstijden en vervallen bijna alle beperkingen voor binnen en buiten, maar blijven wel enkele voorwaarden van kracht

Kleedkamers
Onze kleedkamers en douches zijn geopend.

26juni2021overzichtspelregelsvoorsporten.pdf

QRcode.png

Trainen en wedstrijden
Het is enkel toegestaan te trainen en wedstrijden te spelen op de aangegeven dag(en) en tijd(en) volgens rooster.

* Voor vragen rond trainingen, neem contact op met Paul Koekenberg (Hoofd TC)
* Voor vragen rond oefenwedstrijden, neem contact op met Ilse Nefkens (wedstrijdsecretariaat)

Bedankt voor jullie medewerking en begrip. Wij vertrouwen op eenieders gezond verstand!

Bestuur sv DHL.