7 x 7 dames 30+

7X7 VOOR- EN NAJAARSREEKS

De DHL dames 30+ spelen hun competitiewedstrijden in het voorjaar (februari tot en met april) en najaar (september tot en met november) op een half veld met 7 x 7 speelsters.

De wedstrijden worden 1 x in de 2 weken gespeeld op de vrijdagavond in toernooivorm. Dit betekent dat je maximaal 4 wedstrijdjes van 20 minuten per avond speelt. Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule.

Trainen op de vrijdagavond

We trainen wekelijks op de vrijdagavond van 19.30 uur tot 21.00 uur op het hoofdveld van sv DHL. Je bent altijd welkom om eens mee te trainen, ook als je geen competitie wilt spelen. Heb je vragen? Neem dan contact op met Martin Lander (trainer) via e-mail.

Het 7x7 voetbal speel je recreatief; gezelligheid staat bij ons voorop!