7 x 7 zondagcompetitie

Start veteranen 7x7 op 08 Maart 2020
Ook dit seizoen wordt er op de zondag ochtend weer een 7 tegen 7 competitie gespeeld bij DHL. We starten hiermee op 08 Maart 2020. Dit najaar doen 8 teams mee en zal de gebruikelijk slotavond in Juni plaats vinden.

Veteranencompetitie 7x7 DHL
Al zo’n 20 jaar wordt er bij DHL een succesvolle 7x7 veteranencompetitie gespeeld. Op dit moment spelen 8 teams van verschillende verenigingen met 7 spelers (ouder dan 35 jaar) elk voorjaar en najaar een leuke competitie. Het leuke is dat in de elftallen alles gemixt is. Er spelen jongens die in het verleden in het eerste elftal gespeeld hebben samen met jongens die niet verder kwamen dan het achttiende. De voor- en najaar competitie wordt afgesloten met een feestelijk toernooi. Daar hoort natuurlijk een maaltijd en een feestavond bij.

Heeft u interesse in het spelen in de veteranencompetitie, of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Of bel met Louis van der Weijde 06-21203202 of Hans Kanij 06-22235011.