Kantine DHL - sv-dhl

Kantine DHL

Kantine DHL

Kantine 2015

Het clubhuis van DHL bestaat al sinds 1964 op deze locatie. In de kantine is iedereen van harte welkom; als verzamelpunt voor trainingen of (voorbeschouwen van) wedstrijden onder het genot van een vers bakje koffie of thee en uiteraard tijdens de nabeschouwing met een flesje fris, een koud biertje of een glaasje wijn. Naast een gezellige bar heeft de kantine ook een keuken om te zorgen voor de inwendige mens.

In het jubilieumjaar 2015 heeft een grootschalige verbouwing plaatsgevonden. Aan de kant van het hoofdveld is een terras gerealiseerd. Hier kunt u van de wedstrijden en trainingen genieten onder het genot van een drankje.

Maar in de kantine kunnen ook verschillende andere activiteiten plaatsvinden wat onze verbondenheid met de maatschappij vergroot. Denk bijvoorbeeld aan biljart, tafelvoetbal, darten. Overdag wordt het clubhuis verhuurt aan BSO BLOS.

De vele vrijwilligers maken het mogelijk om de kantine dagelijks open te hebben. Maar we kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken voor zowel achter de bar als in de keuken. Het is een mooie manier om de band met onze mooie club te vergroten.

De kantine is dagelijks geopend van 18:30 tot 22:30 uur en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 19:00.

Aanmelden vrijwilliger kantine
Je kunt je aanmelden als vrijwilliger voor de kantine (bardienst) door hier te klikken.
Ook is het mogelijk om jezelf via de contactpagina op te geven.

Reserveren ruimtes clubgebouw
Het gebruik maken van de diverse ruimtes in ons clubgebouw is te reserveren via het wedstrijdsecretariaat. Klik hier voor de contactgegevens.

Wij verhuren onze kantine niet voor externe feesten en partijen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!