Aanmelden leden

Welkom bij sv DHL!

Hieronder volgt de informatie waar u wellicht naar op zoek bent mocht u lid willen worden van onze vereniging. Mocht de vraag er niet bijstaan neem dan contact op via ons e-mailadres info@svdhl.nl of per telefoon 015-2131572.

U bent ook altijd welkom op onze club om de sfeer te proeven of om even rond te kijken. Onze vrijwilligers zijn er om u te informeren bij vragen of om u door te verwijzen naar de juiste persoon.

Personen die lid willen worden van DHL, wordt gevraagd eerst een aantal keer mee te komen trainen. Ouders zijn dan ook in de gelegenheid om kennis te maken met de (hoofd)trainer. Wil je meetrainen? Er kan contact worden gezocht met de leeftijdscoordinatoren. Na een aantal keer meetrainen kan, na goedkeuring van de hoofdtrainer en de coördinator, de aanmelding definitief worden.

Mini F
Jonge kinderen tussen de 4 en 6 jaar die kennis willen maken met het voebal kunnen vrijblijvend meetrainen met onze mini-F op zaterdagochtend. Inschrijving is niet noodzakelijk. Lees hier meer info of neem contact op met de coordinator.

• Informatie m.b.t. de hoogte van de contributie is hier te vinden.
  • Voor informatie over de kortingsmogelijkheden klikt u hier.
  • Het aanvraagformulier voor de korting van de Delftpas/Rotterdampas vindt u hier.

Inschrijven-button.png

Tot ziens bij sv DHL!