Verrassende ALV

16 november 2021 11:45

DHL ontvangt legaat en benoemt 2 leden tot lid van verdienste.

DHL heeft ondanks de coronaperikelen het seizoen 2020-2021 met een positief resultaat kunnen afsluiten. Dit werd gemeld door een tevreden penningmeester, de leden hebben het bestuur hierop decharge verleend.

De aanwezige leden en het bestuur werden op de vergadering enorm verrast door een mededeling van mevrouw A. Bommelé, die in haar functie als executeur de vergadering bijwoonde. Ons onlangs overleden Lid Jaap Holierhoek heeft een legaat geschonken aan DHL. Een prachtige mededeling waar wij even stil van werden, maar natuurlijk enorm dankbaar voor zijn. Luid applaus volgde.

Op de agenda stond ook de herbenoeming van Robert Overgaag als penningmeester. De leden gingen unaniem akkoord met zijn herbenoeming. Er werd ook een levendige discussie met de leden gevoerd over het agendapunt stemrecht voor vrijwilligers. Het bestuur neemt punten uit de discussie mee en komt in een volgende jaarvergadering hierop terug.

De voorzitter besteedde ruim de tijd om nog eens alle vrijwilligers van DHL te bedanken voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Dit punt werd extra ondersteund door het voorstel van het bestuur om de leden Huub Bommelé en Henk Lukassen te benoemen als lid van verdienste van DHL voor hun jarenlange inzet voor de vereniging op diverse gebieden. Dit voorstel werd met luid applaus unaniem door de leden gesteund. Huub Bommelé nam de complimenten en de bijbehorende “versierselen” ter plekke in ontvangst. Henk Lukassen, die herstellende is van een operatie, deed dit een dag later tijdens een thuis bezoekje van onze voorzitter.

We kunnen terugzien op een bijzonder seizoen waarin door velen extra inspanningen zijn gedaan. nogmaals dank daarvoor!

Wilt u ons jaarverslag lezen? Er zijn nog wat gedrukte boekjes over, zolang de voorraad strekt. Wij danken Bruno Smit voor zijn prachtige werk. U kunt ook online het jaarverslag ontvangen door een mail te sturen naar redactie@svdhl.nl

jarv.jpg
Foto boven: Het DHL Jaarverslag

angiet.jpg