Nieuwe Technisch Jeugdcoördinator

22 april 2022 9:45

Wij verwelkomen René van Oeffel bij sv DHL. Rene stelt zich graag aan u voor.

Beste Hollandse Leeuwen,
Ik ben door mijn goede jeugdvriend Paul Koekenberg gevraagd om wat voetbaltechnische taken met hem te delen. De club is alsmaar groter aan het groeien en gaat ook met het eerste team op zaterdag spelen waardoor meer jeugd aansluiting moet gaan vinden bij het eerste team. Het komend seizoen zal ik de functie van Technisch Jeugd Coördinator op mij gaan nemen en in een soort driehoek gaan samenwerken met Paul (Hoofd Opleidingen) en de huidige hoofdtrainer van DHL 1 Tayyab Chaudhry.
Mijn naam is René van Oeffel, ik heb twee kinderen en ben woonachtig in Zoetermeer. In deze gemeente run ik al jaren een maatschappelijk sportbedrijf dat zich met name de afgelopen jaren heeft beziggehouden met sport en bewegen (maar ook cultuur) voor de kwetsbaren in onze maatschappij. Te denken valt hierbij aan samen met diverse grote organisaties en gemeentes het sporten voor kinderen en (jong) volwassenen met sociale, visuele, verstandelijke en of lichamelijke beperkingen.

Op voetbalgebied ben ik vanaf mijn 16e jaar al trainer (en tevens technisch coördinator) bij diverse amateurclubs in de regio en heb ook enige jaren bij enkele BVO's het jeugdtrainerschap en de technische coördinatie mogen invullen. Mijn verdere achtergrond is HBO sportmanagement en ik geef dan ook met veel plezier bedrijfsmatig leiding aan jonge mensen ( o.a. studenten), collega zzp-ers en een batterij aan vrijwilligers.
Ik hoop bij DHL een bijdrage te kunnen gaan leveren aan het nog beter maken van de speler(tje)s met medewerking van u als trainer, ouder, leider, commissielid, kantinemedewerker en andere vrijwilligers binnen deze mooie club.
Ik hoop u allen binnenkort eens graag te ontmoeten en ga met veel plezier Paul en cs. ondersteunen.