Sterkte Sander!

19 april 2022 13:15

Tijdens de thuiswedstrijd tegen BMT van 18 april werd Sander hard in zijn zij geraakt.

Ai, wat een nare blessure voor Sander van onze zo-2  afgelopen maandag. Tijdens een duel werd hij in zij geraakt en al snel was duidelijk dat er misschien meer aan de hand was dan alleen een blauwe plek. Sander is op DHL onderzocht en hierna door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar bleek hij een scheurtje in zijn nier te hebben, vandaag volgt er helaas voor hem een operatie.

Wij wensen Sander heel veel strekte en een voorspoedig herstel toe namens sv DHL.

Het was erg fijn om te zien hoe Sander door spelers en staf werd opgevangen en de juiste eerste hulp is geboden. Bedankt Dennis en andere voor de goede zorgen!