Vriend van DHL

Vrienden van DHL lid worden

Doel van deze Club

De "Vrienden van DHL" heeft het doel geld ter beschikking te stellen voor bijzondere aanschaffingen, activiteiten of anderszins, vooral ten behoeve van de jeugd en in de algemene en sociale sfeer. De keuzes voor bestedingsdoelen worden zoveel mogelijk in overleg met het Hoofdbestuur en de Jeugdcommissie gemaakt. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld. Naast het inzamelen van financiële middelen heeft deze Club toch ook duidelijk een sociale functie. Het is de bedoeling dat ongeveer een kwart van de inkomsten terugvloeit naar de leden zelf d.m.v. het drankje en hapje dat minimaal twee maal per seizoen wordt aangeboden en de attentie die jaarlijks wordt uitgereikt (paraplu, handdoek etc.). Het lidmaatschap van deze "Vrienden van DHL" zorgt tevens voor extra betrokkenheid bij onze voetbalclub.

Waar is het geld van deze Club zoal aan besteed?

Voor de bijdrage van 50 euro wordt een goed mogelijke besteding gezocht. Als vriend denken we zelf na over nuttige doelen en er komen vaak verzoeken vanuit de Jeugdcommissie en het bestuur.

Projecten seizoen 2015 - 2016:

• Aankleding terras
• Bijdrage nieuwe speeltuin

Waarom moet je bij deze Vrienden willen horen?

• Je bijdrage wordt heel zorgvuldig en nuttig besteed.
• Vooral de jeugdleden profiteren in diverse opzichten van onze financiële middelen.
• Je levert een bijdrage aan met name de sociale en maatschappelijke functie van SV DHL.
• Als laatste profiteer je zelf ook een beetje, doordat je iets terugkrijgt in de vorm van gezelligheid, de jaarlijkse attentie en het sociale gebeuren van deze Vrienden van DHL.

Aanmelden bij de Vrienden van DHL
Voor aanmelding, vragen en suggesties kun je bij ons terecht. Mailen kan naar: vriendenvan@sv-dhl.nl

Betaling kan contant, pinnen in de kantine of het bedrag over maken op NL56INGB0008286498 ten name van “Vrienden van DHL”.

André Groenewegen
Paul de Bree