Tennis - sv-dhl

Tennis

Tennis

Wellicht is het u bekend , dat er vanaf eind juni geen tennis meer mogelijk is bij DHL. Onze tennisbanen worden dan structureel omgebouwd tot een voetbalveld. Dat is spijtig voor onze tennisleden maar als bestuur hebben we die beslissing moeten nemen in het belang van onze voetbal activiteiten.

Wij kunnen u echter de optie aanbieden om zeker nog 1 jaar dus tot en met juni 2021 als DHL lid te gaan tennissen op de banen bij DVC. Er veranderd dan voor u verder niets. U blijft gewoon DHL lid en betaalt de verschuldigde contributie aan DHL. Wij maken als vereniging de verdere afspraken met DVC. Dit heeft te maken met het voorlopige uitstel van de ombouw van de DVC tennisbanen naar voetbal. Indien u hiervan gebruik wenst te maken hoeft u dus niets anders te doen dan uw tennislidmaatschap te continueren bij DHL.

Maar ook u als sporter dient bepaalde richtlijnen in acht te nemen in de bijlage informeren we u over deze richtlijnen.
Leest u deze goed door alvorens u uw racket weer ter hand neemt.


In principe kan iedereen lid worden van deze tennisvereniging. Wil je geen lid worden van DHL maar wel af en toe een balletje slaan, dan is het ook mogelijk tegen een geringe vergoeding een baan te huren: introducé = € 7,50, baan huren = € 15,-

Zie voor de hoogte van de reguliere contributie het aanmeldformulier bij de documenten.

Overigens is de tennisvereniging geen lid van de KNLTB en wordt er ook niet deelgenomen aan officiële KNLTB-competities.

Onderling een toernooi organiseren mag ook maar altijd in overleg met de tenniscommissie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!