Activiteiten in deze categorie op 31 december:

DHL gesloten

Geniet van jullie kerstvakantie!

• 23 december 2023 - 2 januari 2024

Leeuwenbollen verkoop

7_x_7_4.png
Met onze Leeuwenbollen-actie kop jij 2024 lekker binnen! Ook dit jaar bakt en verkoopt een team van vrijwilligers weer heerlijke oliebollen en appelbeignets. Met je aankoop steun je direct onze club, stuur deze link daarom ook zeker door aan je familie, vrienden, en collega's.

Naar het formulier
Helpende handjes tijdens de voorbereidingen op 30 december (appelbeignets maken) en tijdens 31 december (bakken, inpakken, uitdelen, schoonmaken) zijn altijd welkom. Onze vaste groep vrijwilligers staat klaar, samen maken we er sowieso iets gezelligs van! Neem contact op met onze Activiteiten Commissie bij vragen.

Wij wensen iedereen alvast gezellige feestdagen toe!

Team Leeuwenbollen.

• 31 december 2023